Phenolic Acid Content and Antioxidant Properties of Edible Potato (Solanum tuberosum L.) with Various Tuber Flesh Colours - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Phenolic Acid Content and Antioxidant Properties of Edible Potato (Solanum tuberosum L.) with Various Tuber Flesh Colours

Abstrakt

Cytowania

  • 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Cebulak

    Tomasz Cebulak

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Krochmal-Marczak

    Barbara Krochmal-Marczak

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Stryjecka

    Małgorzata Stryjecka

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Krzysztofik

    Barbara Krzysztofik

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Honorata Danilčenko

    Honorata Danilčenko

  • Zdjęcie użytkownika  Elvyra Jarienè

    Elvyra Jarienè

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 12, wydanie 1,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods12010100
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 6 razy

Meta Tagi