Phenolic Compounds and Antioxidant Properties of Fermented Beetroot Juices Enriched with Different Additives - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Phenolic Compounds and Antioxidant Properties of Fermented Beetroot Juices Enriched with Different Additives

Abstrakt

Cytowania

  • 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 13, wydanie 1,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods13010102
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 26 razy

Meta Tagi