Polylactide-Based Films with the Addition of Poly(ethylene glycol) and Extract of Propolis—Physico-Chemical and Storage Properties - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Polylactide-Based Films with the Addition of Poly(ethylene glycol) and Extract of Propolis—Physico-Chemical and Storage Properties

Abstrakt

Cytowania

  • 2 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 0

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 11, wydanie 10,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods11101488
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 56 razy

Meta Tagi