Post mortem development of meat quality as related to changes in cytoskeletal proteins of chicken muscles - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Post mortem development of meat quality as related to changes in cytoskeletal proteins of chicken muscles

Abstrakt

Cytowania

  • 1 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 2

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  J. Tomaszewska-Gras

    J. Tomaszewska-Gras

  • Zdjęcie użytkownika  F.J.G. Schreurs

    F.J.G. Schreurs

  • Zdjęcie użytkownika  J. Kijowski

    J. Kijowski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
BRITISH POULTRY SCIENCE nr 52, wydanie 2, strony 189 - 201,
ISSN: 0007-1668
ISSN:
0007-1668
Rok wydania:
2011
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/00071668.2011.561281
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 9 razy

Meta Tagi