Potential Role of Bioactive Compounds: In Vitro Evaluation of the Antioxidant and Antimicrobial Activity of Fermented Milk Thistle - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Potential Role of Bioactive Compounds: In Vitro Evaluation of the Antioxidant and Antimicrobial Activity of Fermented Milk Thistle

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (10)

  • Zdjęcie użytkownika  Edyta Kucharska

    Edyta Kucharska

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Spietelun

    Monika Spietelun

  • Zdjęcie użytkownika  Patrycja Olszewska

    Patrycja Olszewska

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Bobkowska

    Anna Bobkowska

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Ryglewicz

    Joanna Ryglewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Nowak

    Anna Nowak

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Muzykiewicz-Szymańska

    Anna Muzykiewicz-Szymańska

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Kucharski

    Łukasz Kucharski

  • Zdjęcie użytkownika  Robert Pełech

    Robert Pełech

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Sciences-Basel nr 14, wydanie 10,
ISSN: 2076-3417
ISSN:
2076-3417
Rok wydania:
2024
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/app14104287
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 1 razy

Meta Tagi