Preliminary study on the influence of UV-C irradiation on microorganism viability and polyphenol compounds content during winemaking of ‘Regent’ red grape cultivar - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Preliminary study on the influence of UV-C irradiation on microorganism viability and polyphenol compounds content during winemaking of ‘Regent’ red grape cultivar

Abstrakt

Cytowania

  • 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Kamila Mijowska

    Kamila Mijowska

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Cendrowski

    Krzysztof Cendrowski

  • Zdjęcie użytkownika  Jan Oszmiański

    Jan Oszmiański

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Nawrotek

    Paweł Nawrotek

  • Zdjęcie użytkownika  Ireneusz Ochmian

    Ireneusz Ochmian

  • Zdjęcie użytkownika  Beata Zielińska

    Beata Zielińska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Polish Journal of Chemical Technology nr 19, wydanie 2, strony 130 - 137,
ISSN: 1899-4741
ISSN:
1899-4741
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1515/pjct-2017-0039
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 6 razy

Meta Tagi