Preliminary study on the influence of UV-C irradiation on microorganism viability and polyphenol compounds content during winemaking of ‘Regent’ red grape cultivar - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Preliminary study on the influence of UV-C irradiation on microorganism viability and polyphenol compounds content during winemaking of ‘Regent’ red grape cultivar

Abstrakt

Cytowania

  • 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7

    Scopus

Autorzy (7)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Polish Journal of Chemical Technology nr 19, wydanie 2, strony 130 - 137,
ISSN: 1899-4741
ISSN:
1899-4741
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1515/pjct-2017-0039
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 26 razy

Meta Tagi