Process Scale-up for the Application of Fish Protein Isolate Obtained from Processing Co-products by Isoelectric Solubilization/Precipitation - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Process Scale-up for the Application of Fish Protein Isolate Obtained from Processing Co-products by Isoelectric Solubilization/Precipitation

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Mariusz Szymczak

    Mariusz Szymczak

  • Zdjęcie użytkownika  Patryk Kaminski

    Patryk Kaminski

  • Zdjęcie użytkownika dr inż. Barbara Szymczak

    Barbara Szymczak dr inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Cangliang Shen

    Cangliang Shen

  • Zdjęcie użytkownika  Kristen Matak

    Kristen Matak

  • Zdjęcie użytkownika  Jacek Jaczynski

    Jacek Jaczynski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food and Bioprocess Technology nr 17, wydanie 10, strony 3114 - 3129,
ISSN: 1935-5130
ISSN:
1935-5130
Rok wydania:
2024
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s11947-024-03319-x
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 32 razy

Meta Tagi