Properties of Potato Starch Roasted with Apple Distillery Wastewater - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Properties of Potato Starch Roasted with Apple Distillery Wastewater

Abstrakt

Cytowania

  • 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autorzy (10)

  • Zdjęcie użytkownika  Tomasz Zięba

    Tomasz Zięba

  • Zdjęcie użytkownika  Dominika Solińska

    Dominika Solińska

  • Zdjęcie użytkownika  Artur Gryszkin

    Artur Gryszkin

  • Zdjęcie użytkownika  Jurislav Babić

    Jurislav Babić

  • Zdjęcie użytkownika  Đurđica Ačkar

    Đurđica Ačkar

  • Zdjęcie użytkownika  Francisca Hernández

    Francisca Hernández

  • Zdjęcie użytkownika  Ante Lončarić

    Ante Lončarić

  • Zdjęcie użytkownika  Domagoj Šubarić

    Domagoj Šubarić

  • Zdjęcie użytkownika  Antun Jozinović

    Antun Jozinović

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Polymers nr 12, wydanie 8,
ISSN: 2073-4360
ISSN:
2073-4360
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/polym12081668
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 61 razy

Meta Tagi