Quality and Technological Properties of Flour with the Addition of Aesculus Hippocastanum and Castanea Sativa - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Quality and Technological Properties of Flour with the Addition of Aesculus Hippocastanum and Castanea Sativa

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology nr 26, wydanie 1, strony 43 - 54,
ISSN: 2344-150X
ISSN:
2344-150X
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.2478/aucft-2022-0004
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 43 razy

Meta Tagi