Quality improvement of common carp (Cyprinus carpio L.) meat fortified with n-3 PUFA - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Quality improvement of common carp (Cyprinus carpio L.) meat fortified with n-3 PUFA

Abstrakt

Cytowania

  • 3 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 0

    Scopus

Autor (1)

  • Zdjęcie użytkownika  J. Sadowski

    J. Sadowski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food and Chemical Toxicology nr 139,
ISSN: 0278-6915
ISSN:
02786915
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.fct.2020.111261
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi