Relation between the Recipe of Yeast Dough Dishes and Their Glycaemic Indices and Loads - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Relation between the Recipe of Yeast Dough Dishes and Their Glycaemic Indices and Loads

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  null Raczkowska

    null Raczkowska

  • Zdjęcie użytkownika  null Łoźna

    null Łoźna

  • Zdjęcie użytkownika  null Bienkiewicz

    null Bienkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  null Jurczok

    null Jurczok

  • Zdjęcie użytkownika  null Bronkowska

    null Bronkowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 8, wydanie 9,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods8090377
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 37 razy

Meta Tagi