Semi-industrial development of nutritious and healthy seafood dishes from sustainable species - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Semi-industrial development of nutritious and healthy seafood dishes from sustainable species

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2

    Scopus

Autorzy (30)

  • Zdjęcie użytkownika  Helena Oliveira

    Helena Oliveira

  • Zdjęcie użytkownika  Camille Blocquel

    Camille Blocquel

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Santos

    Marta Santos

  • Zdjęcie użytkownika  Murielle Fretigny

    Murielle Fretigny

  • Zdjęcie użytkownika  Tatiana Correia

    Tatiana Correia

  • Zdjęcie użytkownika  Amparo Gonçalves

    Amparo Gonçalves

  • Zdjęcie użytkownika  Ana Cabado

    Ana Cabado

  • Zdjęcie użytkownika  Lucía López

    Lucía López

  • Zdjęcie użytkownika  Birgitta Raaholt

    Birgitta Raaholt

  • Zdjęcie użytkownika  Francesca Ferraris

    Francesca Ferraris

  • Zdjęcie użytkownika  Francesca Iacoponi

    Francesca Iacoponi

  • Zdjęcie użytkownika  Francesco Cubadda

    Francesco Cubadda

  • Zdjęcie użytkownika  Alberto Mantovani

    Alberto Mantovani

  • Zdjęcie użytkownika  Elisabeth Vallet

    Elisabeth Vallet

  • Zdjęcie użytkownika  Geertrui Vlaemynck

    Geertrui Vlaemynck

  • Zdjęcie użytkownika  Julio Fernández-Arribas

    Julio Fernández-Arribas

  • Zdjęcie użytkownika  Ethel Eljarrat

    Ethel Eljarrat

  • Zdjęcie użytkownika  Esther López

    Esther López

  • Zdjęcie użytkownika  Miren López

    Miren López

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. inż. Remigiusz Andrzej Panicz

    Remigiusz Andrzej Panicz prof. dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Sobczak

    Małgorzata Sobczak

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Eljasik

    Piotr Eljasik

  • Zdjęcie użytkownika  Sara Cunha

    Sara Cunha

  • Zdjęcie użytkownika  Ricardo Ferreira

    Ricardo Ferreira

  • Zdjęcie użytkownika  José Fernandes

    José Fernandes

  • Zdjęcie użytkownika  Sara Sousa

    Sara Sousa

  • Zdjęcie użytkownika  Valentina Domingues

    Valentina Domingues

  • Zdjęcie użytkownika  Cristina Delerue-Matos

    Cristina Delerue-Matos

  • Zdjęcie użytkownika  António Marques

    António Marques

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Nunes

    Maria Nunes

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food and Chemical Toxicology nr 155,
ISSN: 0278-6915
ISSN:
02786915
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.fct.2021.112431
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 14 razy

Meta Tagi