Sensory Quality, Volatile Compounds, and Physical Properties of Sheep’s Milk Cheese with Herbs (Allium ursinum L.) - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Sensory Quality, Volatile Compounds, and Physical Properties of Sheep’s Milk Cheese with Herbs (Allium ursinum L.)

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Dorota Najgebauer-Lejko

    Dorota Najgebauer-Lejko

  • Zdjęcie użytkownika  Jacek Domagała

    Jacek Domagała

  • Zdjęcie użytkownika  Jana Lakatošová

    Jana Lakatošová

  • Zdjęcie użytkownika  Marek Šnirc

    Marek Šnirc

  • Zdjęcie użytkownika  Jozef Golian

    Jozef Golian

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 29, wydanie 24,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2024
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules29245999
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi