Spray-Dried Potato Juice as a Potential Functional Food Component with Gastrointestinal Protective Effects - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Spray-Dried Potato Juice as a Potential Functional Food Component with Gastrointestinal Protective Effects

Abstrakt

Cytowania

  • 2 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 5

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Kujawska

    Małgorzata Kujawska

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Olejnik

    Anna Olejnik

  • Zdjęcie użytkownika  Grażyna Lewandowicz

    Grażyna Lewandowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Renata Forjasz

    Renata Forjasz

  • Zdjęcie użytkownika  Jadwiga Jodynis-Liebert

    Jadwiga Jodynis-Liebert

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Nutrients nr 10, wydanie 2,
ISSN: 2072-6643
ISSN:
2072-6643
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/nu10020259
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 44 razy

Meta Tagi