Spray-Drying Impact the Physicochemical Properties and Formation of Maillard Reaction Products Contributing to Antioxidant Activity of Camelina Press Cake Extract - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Spray-Drying Impact the Physicochemical Properties and Formation of Maillard Reaction Products Contributing to Antioxidant Activity of Camelina Press Cake Extract

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Emilia Drozłowska

    Emilia Drozłowska

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Starowicz

    Małgorzata Starowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Natalia Śmietana

    Natalia Śmietana

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż Urszula KRUPA-KOZAK

    Urszula KRUPA-KOZAK dr hab. inż

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Łopusiewicz

    Łukasz Łopusiewicz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Antioxidants nr 12, wydanie 4,
ISSN: 2076-3921
ISSN:
2076-3921
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/antiox12040919
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 7 razy

Meta Tagi