Stability and physicochemical properties of model salad dressings prepared with pregelatinized potato starch - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Stability and physicochemical properties of model salad dressings prepared with pregelatinized potato starch

Abstrakt

Cytowania

  • 5 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5 6

    Scopus

Autorzy (6)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Carbohydrate Polymers nr 111, strony 624 - 632,
ISSN: 0144-8617
ISSN:
01448617
Rok wydania:
2014
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.carbpol.2014.05.015
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 40 razy

Meta Tagi