Stability of texture, meltability and water mobility model of pizza-style cheeses from goat's milk - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Stability of texture, meltability and water mobility model of pizza-style cheeses from goat's milk

Abstrakt

Cytowania

  • 1 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 3

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  D. Cais-Sokolińska

    D. Cais-Sokolińska

  • Zdjęcie użytkownika  P. Bierzuńska

    P. Bierzuńska

  • Zdjęcie użytkownika  Ł.K. Kaczyński

    Ł.K. Kaczyński

  • Zdjęcie użytkownika  H.M. Baranowska

    H.M. Baranowska

  • Zdjęcie użytkownika  J. Tomaszewska-Gras

    J. Tomaszewska-Gras

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of Food Engineering nr 222, strony 226 - 236,
ISSN: 0260-8774
ISSN:
02608774
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jfoodeng.2017.11.034
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 1 razy

Meta Tagi