Straty i marnotrawstwo żywności w sektorze rybnym - przyczyny i sposoby ograniczania - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Straty i marnotrawstwo żywności w sektorze rybnym - przyczyny i sposoby ograniczania

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Przemysł Spożywczy nr 1, wydanie 2, strony 32 - 36,
ISSN: 0033-250X
ISSN:
0033-250X
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15199/65.2020.2.6
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 11 razy

Meta Tagi