Studies of oil-in-water emulsion stability in the presence of new dicephalic saccharide-derived surfactants - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Studies of oil-in-water emulsion stability in the presence of new dicephalic saccharide-derived surfactants

Abstrakt

Cytowania

  • 2 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 5

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Wiącek

    Agnieszka Wiącek

  • Zdjęcie użytkownika  Emil Chibowski

    Emil Chibowski

  • Zdjęcie użytkownika  Kazimiera Wilk

    Kazimiera Wilk

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Colloids and Surfaces B: Biointerfaces nr 25, wydanie 3, strony 243 - 256,
ISSN: 0927-7765
ISSN:
09277765
Rok wydania:
2002
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/s0927-7765(01)00332-0
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 8 razy

Meta Tagi