Supplementation of beer with Pinus sylvestris L. shoots extracts and its effect on fermentation, phenolic content, antioxidant activity and sensory profiles - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Supplementation of beer with Pinus sylvestris L. shoots extracts and its effect on fermentation, phenolic content, antioxidant activity and sensory profiles

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Stachowiak

    Barbara Stachowiak

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kobus-Cisowska

    Joanna Kobus-Cisowska

  • Zdjęcie użytkownika  Rafał Kozłowski

    Rafał Kozłowski

  • Zdjęcie użytkownika  Kinga Stuper-Szablewska

    Kinga Stuper-Szablewska

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Szambelan

    Katarzyna Szambelan

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Górna

    Barbara Górna

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Electronic Journal of Biotechnology nr 63, strony 10 - 17,
ISSN: 0717-3458
ISSN:
07173458
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.ejbt.2023.01.001
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 4 razy

Meta Tagi