Susceptibility to Oxidation of Selected Freshwater Fish Species Lipids as a Potential Source of Fish Oil in Dietary Supplements - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Susceptibility to Oxidation of Selected Freshwater Fish Species Lipids as a Potential Source of Fish Oil in Dietary Supplements

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
International Journal of Food Science nr 2021, strony 1 - 7,
ISSN: 2356-7015
ISSN:
2356-7015
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1155/2021/7191639
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 43 razy

Meta Tagi