Sweet Cherry Skin Colour Measurement as an Non-Destructive Indicator of Fruit Maturity - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Sweet Cherry Skin Colour Measurement as an Non-Destructive Indicator of Fruit Maturity

Abstrakt

Cytowania

  • 1 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology nr 23, wydanie 2, strony 157 - 166,
ISSN: 2344-150X
ISSN:
2344-150X
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.2478/aucft-2019-0019
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 28 razy

Meta Tagi