Synergic Effect of Selected Ingredients and Calcium Chloride on the Technological, Molecular and Microbial Usefulness of Eggshells and Their Impact on Sensory Properties in a Food Model System - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Synergic Effect of Selected Ingredients and Calcium Chloride on the Technological, Molecular and Microbial Usefulness of Eggshells and Their Impact on Sensory Properties in a Food Model System

Abstrakt

Cytowania

  • 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Krystyna Szymandera-Buszka

    Krystyna Szymandera-Buszka

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Kobus-Cisowska

    Joanna Kobus-Cisowska

  • Zdjęcie użytkownika  Daria Szymanowska-Powałowska

    Daria Szymanowska-Powałowska

  • Zdjęcie użytkownika  Ryszard Rezler

    Ryszard Rezler

  • Zdjęcie użytkownika mgr inż. Oskar Szczepaniak

    Oskar Szczepaniak mgr inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Marciniak

    Grzegorz Marciniak

  • Zdjęcie użytkownika  Justyna Piechocka

    Justyna Piechocka

  • Zdjęcie użytkownika  Maciej Jarzębski

    Maciej Jarzębski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
International Journal of Molecular Sciences nr 22, wydanie 4,
ISSN: 1422-0067
ISSN:
1422-0067
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/ijms22042029
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 69 razy

Meta Tagi