The Effect of Cow Breed and Wild Garlic Leaves (Allium ursinum L.) on the Sensory Quality, Volatile Compounds, and Physical Properties of Unripened Soft Rennet-Curd Cheese - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Effect of Cow Breed and Wild Garlic Leaves (Allium ursinum L.) on the Sensory Quality, Volatile Compounds, and Physical Properties of Unripened Soft Rennet-Curd Cheese

Abstrakt

Cytowania

  • 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 11, wydanie 24,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods11243948
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 2 razy

Meta Tagi