The Effect of Effective Microorganisms on the Quality of Potato Chips and French Fries - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Effect of Effective Microorganisms on the Quality of Potato Chips and French Fries

Abstrakt

Cytowania

  • 1 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 1

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Pszczółkowski

    Piotr Pszczółkowski

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Kiełtyka-Dadasiewicz

    Anna Kiełtyka-Dadasiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Barbaś

    Piotr Barbaś

  • Zdjęcie użytkownika  Marek Ćwintal

    Marek Ćwintal

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Krochmal-Marczak

    Barbara Krochmal-Marczak

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Sciences-Basel nr 11, wydanie 4,
ISSN: 2076-3417
ISSN:
2076-3417
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/app11041415
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 8 razy

Meta Tagi