The effect of pumpkin flour on quality and acoustic properties of extruded corn snacks - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The effect of pumpkin flour on quality and acoustic properties of extruded corn snacks

Abstrakt

Cytowania

  • 1 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 4

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal fur Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit-Journal of Consumer Protection and Food Safety nr 14, wydanie 2, strony 121 - 129,
ISSN: 1661-5751
ISSN:
1661-5751
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s00003-019-01216-6
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 60 razy

Meta Tagi