The Effects of Slaughter Age and Sex on Carcass Traits, Meat Quality, and Leg Bone Characteristics of Farmed Common Pheasants (Phasianus colchicus L.) - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Effects of Slaughter Age and Sex on Carcass Traits, Meat Quality, and Leg Bone Characteristics of Farmed Common Pheasants (Phasianus colchicus L.)

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2

    Scopus

Autorzy (10)

  • Zdjęcie użytkownika  Dariusz Kokoszyński

    Dariusz Kokoszyński

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Żochowska-Kujawska

    Joanna Żochowska-Kujawska

  • Zdjęcie użytkownika  Marek Kotowicz

    Marek Kotowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Hubert Piątek

    Hubert Piątek

  • Zdjęcie użytkownika  Henrieta Arpášová

    Henrieta Arpášová

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Biesiada-Drzazga

    Barbara Biesiada-Drzazga

  • Zdjęcie użytkownika  Marcin Wegner

    Marcin Wegner

  • Zdjęcie użytkownika  Mohamed Saleh

    Mohamed Saleh

  • Zdjęcie użytkownika  Maciej Imański

    Maciej Imański

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Animals nr 14, wydanie 7,
ISSN: 2076-2615
ISSN:
2076-2615
Rok wydania:
2024
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/ani14071050
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 45 razy

Meta Tagi