The effects of variable nitrogen fertilization on amino acid content in sweet potato tubers (Ipomoea batatas L. [Lam.]) cultivated in central and eastern Europe
Abstrakt
Cytowania
-
1 2
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 2
Scopus
Autorzy (5)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
Journal of the Science of Food and Agriculture
nr 100,
wydanie 11,
strony 4132 - 4138,
ISSN: 0022-5142 - ISSN:
- 0022-5142
- Rok wydania:
- 2020
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/jsfa.10452
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 22 razy