The effects of variable nitrogen fertilization on amino acid content in sweet potato tubers (Ipomoea batatas L. [Lam.]) cultivated in central and eastern Europe - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The effects of variable nitrogen fertilization on amino acid content in sweet potato tubers (Ipomoea batatas L. [Lam.]) cultivated in central and eastern Europe

Abstrakt

Cytowania

  • 1 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 2

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Pszczółkowski

    Piotr Pszczółkowski

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Krochmal‐Marczak

    Barbara Krochmal‐Marczak

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Barbaś

    Piotr Barbaś

  • Zdjęcie użytkownika  Fethi Özdemir

    Fethi Özdemir

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Journal of the Science of Food and Agriculture nr 100, wydanie 11, strony 4132 - 4138,
ISSN: 0022-5142
ISSN:
0022-5142
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/jsfa.10452
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 22 razy

Meta Tagi