The Impact of Effective Microorganisms on Flesh Color and Chemical Composition of Raw Potato Tubers - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Impact of Effective Microorganisms on Flesh Color and Chemical Composition of Raw Potato Tubers

Abstrakt

Cytowania

  • 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Pszczółkowski

    Piotr Pszczółkowski

  • Zdjęcie użytkownika  Barbara Krochmal-Marczak

    Barbara Krochmal-Marczak

  • Zdjęcie użytkownika Prof. dr hab. Barbara Sawicka

    Barbara Sawicka Prof. dr hab.

  • Zdjęcie użytkownika  Mateusz Pszczółkowski

    Mateusz Pszczółkowski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Applied Sciences-Basel nr 11, wydanie 19,
ISSN: 2076-3417
ISSN:
2076-3417
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/app11198959
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 7 razy

Meta Tagi