The influence of a ferrofluid in the presence of an external rotating magnetic field on the growth rate and cell metabolic activity of a wine yeast strain - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The influence of a ferrofluid in the presence of an external rotating magnetic field on the growth rate and cell metabolic activity of a wine yeast strain

Abstrakt

Cytowania

  • 2 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 9

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. inż. Rafał Rakoczy

    Rafał Rakoczy prof. dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Maciej Konopacki

    Maciej Konopacki

  • Zdjęcie użytkownika  Karol Fijałkowski

    Karol Fijałkowski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL nr 109, strony 43 - 50,
ISSN: 1369-703X
ISSN:
1369703X
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.bej.2016.01.002
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 1 razy

Meta Tagi