The influence of montmorillonite content on change the physicochemical properties of lubricating greases produced from vegetable base oil - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The influence of montmorillonite content on change the physicochemical properties of lubricating greases produced from vegetable base oil

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 1

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autor (1)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Nafta-Gaz nr 76, wydanie 4, strony 270 - 278,
ISSN: 0867-8871
ISSN:
08678871
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.18668/ng.2020.04.06
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 3 razy

Meta Tagi