The Influence of Nasturtium officinale R. Br. Agar and Agitated Microshoot Culture Media on Glucosinolate and Phenolic Acid Production, and Antioxidant Activity - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Influence of Nasturtium officinale R. Br. Agar and Agitated Microshoot Culture Media on Glucosinolate and Phenolic Acid Production, and Antioxidant Activity

Abstrakt

Cytowania

  • 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Marta Klimek-Szczykutowicz

    Marta Klimek-Szczykutowicz

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Szopa

    Agnieszka Szopa

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Dziurka

    Michał Dziurka

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Komsta

    Łukasz Komsta

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Tomczyk

    Michał Tomczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Halina Ekiert

    Halina Ekiert

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Biomolecules nr 10, wydanie 9,
ISSN: 2218-273X
ISSN:
2218-273X
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/biom10091216
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 27 razy

Meta Tagi