The influence of rotating magnetic field on bio-catalytic dye degradation using the horseradish peroxidase - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The influence of rotating magnetic field on bio-catalytic dye degradation using the horseradish peroxidase

Abstrakt

Cytowania

  • 2 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 2

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Agata Wasak

    Agata Wasak

  • Zdjęcie użytkownika  Radosław Drozd

    Radosław Drozd

  • Zdjęcie użytkownika  Dorota Jankowiak

    Dorota Jankowiak

  • Zdjęcie użytkownika prof. dr hab. inż. Rafał Rakoczy

    Rafał Rakoczy prof. dr hab. inż.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL nr 147, strony 81 - 88,
ISSN: 1369-703X
ISSN:
1369703X
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.bej.2019.04.007
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 1 razy

Meta Tagi