The Influence of Selected Drying Methods on the Physical Properties of Dried Apples cv. Jonagold Grown in Different Locations in Europe - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Influence of Selected Drying Methods on the Physical Properties of Dried Apples cv. Jonagold Grown in Different Locations in Europe

Abstrakt

Cytowania

  • 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3

    Scopus

Autorzy (4)

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Michalska

    Anna Michalska

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Lech

    Krzysztof Lech

  • Zdjęcie użytkownika  Adam Figiel

    Adam Figiel

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Łysiak

    Grzegorz Łysiak

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
International Journal of Food Engineering nr 13, wydanie 6,
ISSN: 1556-3758
ISSN:
1556-3758
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1515/ijfe-2016-0312
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 18 razy

Meta Tagi