The Nutritional Value and Biological Activity of Concentrated Protein Fraction of Potato Juice - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The Nutritional Value and Biological Activity of Concentrated Protein Fraction of Potato Juice

Abstrakt

Cytowania

  • 7 7

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 7 6

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Olejnik

    Anna Olejnik

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Białas

    Wojciech Białas

  • Zdjęcie użytkownika  Iga Rybicka

    Iga Rybicka

  • Zdjęcie użytkownika  Magdalena Zielińska-Dawidziak

    Magdalena Zielińska-Dawidziak

  • Zdjęcie użytkownika  Aleksander Siger

    Aleksander Siger

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Kubiak

    Piotr Kubiak

  • Zdjęcie użytkownika  Grażyna Lewandowicz

    Grażyna Lewandowicz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Nutrients nr 11, wydanie 7,
ISSN: 2072-6643
ISSN:
2072-6643
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/nu11071523
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 69 razy

Meta Tagi