The range of protein hydrolysis and biogenic amines content in selected acid- and rennet-curd cheeses - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The range of protein hydrolysis and biogenic amines content in selected acid- and rennet-curd cheeses

Abstrakt

Cytowania

  • 1 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 8

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  G. Bonczar

    G. Bonczar

  • Zdjęcie użytkownika  M. Filipczak-Fiutak

    M. Filipczak-Fiutak

  • Zdjęcie użytkownika  A. Pluta-Kubica

    A. Pluta-Kubica

  • Zdjęcie użytkownika  I. Duda

    I. Duda

  • Zdjęcie użytkownika  M. Walczycka

    M. Walczycka

  • Zdjęcie użytkownika  L. Staruch

    L. Staruch

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Chemical Papers nr 72, wydanie 10, strony 2599 - 2606,
ISSN: 2585-7290
ISSN:
2585-7290
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s11696-018-0490-y
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi