The reuse of brine to enhance the ripening of marine and freshwater fish resistant to marinating - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The reuse of brine to enhance the ripening of marine and freshwater fish resistant to marinating

Abstrakt

Cytowania

  • 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 54, wydanie 4, strony 1151 - 1159,
ISSN: 0950-5423
ISSN:
0950-5423
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/ijfs.14034
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 9 razy

Meta Tagi