The role of oat products in the prevention and therapy of type 2 diabetes, hypercholesterolemia and obesity - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The role of oat products in the prevention and therapy of type 2 diabetes, hypercholesterolemia and obesity

Abstrakt

Cytowania

  • 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autor (1)

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Orłowska

    Anna Orłowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Pomeranian Journal of Life Sciences nr 64, wydanie 4, strony 30 - 36,
ISSN: 2719-6313
ISSN:
2719-6313
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.21164/pomjlifesci.630
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi