Utilization of resistant starch of native tapioca, corn and waxy corn starches and their retrograded preparations byBifidobacterium - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Utilization of resistant starch of native tapioca, corn and waxy corn starches and their retrograded preparations byBifidobacterium

Abstrakt

Cytowania

  • 1 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 0

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION nr 59, wydanie 1, strony 80 - 87,
ISSN: 0963-7486
ISSN:
0963-7486
Rok wydania:
2008
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1080/09637480701663862
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 24 razy

Meta Tagi