Abstrakt
Podczas warsztatów przedstawiono zalecenia znajdujące się w dyrektywach Unii Europejskiej na temat technicznych i technologicznych wymagań przy projektowaniu, konstruowaniu i wytwarzaniu urządzeń do produkcji i transportu żywności. W pracy omówiono szczegółowo zakres tematyczny wykładów i ćwiczeń przeznaczonych dla osób, które w polskich przedsiębiorstwach prywatnych lub państwowych, uczestniczą w realizacji wyposażenia technicznego dla linii technologicznych w produkcji żywności.
Autorzy (2)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
- Opublikowano w:
-
Chłodnictwo : organ Naczelnej Organizacji Technicznej
strony 36 - 37,
ISSN: 0009-4919 - Język:
- polski
- Rok wydania:
- 2002
- Opis bibliograficzny:
- Matuszek T., Bieńczak K.: ''Warsztaty - EHDG''. Polagra-Food-2002.// CHŁODNICTWO. -., nr. 10 (2002), s.36-37
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 116 razy