Water mobility and thermal properties of smoked soft cheese - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Water mobility and thermal properties of smoked soft cheese

Abstrakt

Cytowania

  • 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6

    Scopus

Autor (1)

  • Zdjęcie użytkownika  Hanna Baranowska

    Hanna Baranowska

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Mljekarstvo strony 188 - 196,
ISSN: 0026-704X
ISSN:
0026704X
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.15567/mljekarstvo.2017.0303
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 20 razy

Meta Tagi