Wheat Roll Enhanced by Buckwheat Hull, a New Functional Food: Focus on the Retention of Bioactive Compounds - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Wheat Roll Enhanced by Buckwheat Hull, a New Functional Food: Focus on the Retention of Bioactive Compounds

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika Dr hab. inż. Małgorzata WRONKOWSKA

    Małgorzata WRONKOWSKA Dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Natalia Bączek

    Natalia Bączek

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Honke

    Joanna Honke

  • Zdjęcie użytkownika  Joanna Topolska

    Joanna Topolska

  • Zdjęcie użytkownika  Wiesław Wiczkowski

    Wiesław Wiczkowski

  • Zdjęcie użytkownika  Henryk Zieliński

    Henryk Zieliński

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 28, wydanie 11,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2023
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules28114565
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 2 razy

Meta Tagi