Whey Proteins as a Potential Co-Surfactant with Aesculus hippocastanum L. as a Stabilizer in Nanoemulsions Derived from Hempseed Oil - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Whey Proteins as a Potential Co-Surfactant with Aesculus hippocastanum L. as a Stabilizer in Nanoemulsions Derived from Hempseed Oil

Abstrakt

Cytowania

  • 1 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 6

    Scopus

Autorzy (13)

  • Zdjęcie użytkownika  Wojciech Smułek

    Wojciech Smułek

  • Zdjęcie użytkownika  Przemysław Siejak

    Przemysław Siejak

  • Zdjęcie użytkownika  Farahnaz Fathordoobady

    Farahnaz Fathordoobady

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Masewicz

    Łukasz Masewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Yigong Guo

    Yigong Guo

  • Zdjęcie użytkownika  Małgorzata Jarzębska

    Małgorzata Jarzębska

  • Zdjęcie użytkownika  David Kitts

    David Kitts

  • Zdjęcie użytkownika  Hanna Baranowska

    Hanna Baranowska

  • Zdjęcie użytkownika  Jerzy Stangierski

    Jerzy Stangierski

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Szwajca

    Anna Szwajca

  • Zdjęcie użytkownika  Anubhav Pratap-Singh

    Anubhav Pratap-Singh

  • Zdjęcie użytkownika  Maciej Jarzębski

    Maciej Jarzębski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 26, wydanie 19,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules26195856
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 30 razy

Meta Tagi