Lipids and food quolity - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Lipids and food quolity

Abstract

Lipidy znacząco wpływają na jakość większości produktów żywnościowych. Oddziałują na strukturę rożnych surowców i posiadają ogromny wpływ na wartość odżywczą , bezpieczeństwo i właściwości sensoryczne żywności.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Monographic publication
Type:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Title of issue:
Chemical, biological and functional aspects of food lipids ; second edition strony 71 - 80
Language:
English
Publication year:
2010
Bibliographic description:
Sikorski Z., Sikorski Z.: Lipids and food quolity// Chemical, biological and functional aspects of food lipids ; second edition/ ed. eds. Z., E. Sikorski, A. Kołakowska. London: CRC Press, 2010, s.71-80
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 103 times

Recommended for you

Meta Tags