Rheological properties of emulsion stabilized by acylglycerol emulsifiersmodified with sodium carboxylates.
Abstract
Otrzymano modelowe emulsje stabilizowane emulgatorami acyloglicerolowymi modyfikowanymi karboksylanami sodu. Sporządzono wykresy fazowe i wyznaczono właściwości reologiczne układów. Podano równania zależności lepkości emulsji od udziału fazy zdyspergowanej.
Authors (2)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Articles
- Type:
- artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
- Published in:
-
COLLOIDS AND SURFACES A-PHYSICOCHEMICAL AND ENGINEERING ASPECTS
no. 219,
pages 87 - 95,
ISSN: 0927-7757 - Language:
- English
- Publication year:
- 2003
- Bibliographic description:
- Szeląg H., Pauzder B.: Rheological properties of emulsion stabilized by acylglycerol emulsifiersmodified with sodium carboxylates. // COLLOIDS AND SURFACES A-PHYSICOCHEMICAL AND ENGINEERING ASPECTS. -Vol. 219., (2003), s.87-95
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 108 times