Rheological properties of emulsion stabilized by acylglycerol emulsifiersmodified with sodium carboxylates. - Publication - Bridge of Knowledge

Search

Rheological properties of emulsion stabilized by acylglycerol emulsifiersmodified with sodium carboxylates.

Abstract

Otrzymano modelowe emulsje stabilizowane emulgatorami acyloglicerolowymi modyfikowanymi karboksylanami sodu. Sporządzono wykresy fazowe i wyznaczono właściwości reologiczne układów. Podano równania zależności lepkości emulsji od udziału fazy zdyspergowanej.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Articles
Type:
artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
Published in:
COLLOIDS AND SURFACES A-PHYSICOCHEMICAL AND ENGINEERING ASPECTS no. 219, pages 87 - 95,
ISSN: 0927-7757
Language:
English
Publication year:
2003
Bibliographic description:
Szeląg H., Pauzder B.: Rheological properties of emulsion stabilized by acylglycerol emulsifiersmodified with sodium carboxylates. // COLLOIDS AND SURFACES A-PHYSICOCHEMICAL AND ENGINEERING ASPECTS. -Vol. 219., (2003), s.87-95
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 73 times

Recommended for you

Meta Tags