The role of lipids in meat - Publication - Bridge of Knowledge

Search

The role of lipids in meat

Abstract

W rozdziale omówiono skład kwasów tłuszczowych lipidów obecnych w mięsie, ich wartość odżywczą oraz rolę jaką pełnią w zachowaniu jakości sensorycznej mięsa i produktów mięsnych.

Cite as

Full text

full text is not available in portal

Keywords

Details

Category:
Monographic publication
Type:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Title of issue:
W Chemical, biological and functional aspects of food lipids ; second edition strony 327 - 340
Language:
English
Publication year:
2010
Bibliographic description:
Sikorski Z., Sinkiewicz I.: The role of lipids in meat// W Chemical, biological and functional aspects of food lipids ; second edition/ ed. eds. Z. E. Sikorski , A. Kołakowska. Boca Raton: CRC Press, 2010, s.327-340
Verified by:
Gdańsk University of Technology

seen 66 times

Recommended for you

Meta Tags