Abstract
W rozdziale omówiono skład kwasów tłuszczowych lipidów obecnych w mięsie, ich wartość odżywczą oraz rolę jaką pełnią w zachowaniu jakości sensorycznej mięsa i produktów mięsnych.
Authors (2)
Cite as
Full text
full text is not available in portal
Keywords
Details
- Category:
- Monographic publication
- Type:
- rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
- Title of issue:
- W Chemical, biological and functional aspects of food lipids ; second edition strony 327 - 340
- Language:
- English
- Publication year:
- 2010
- Bibliographic description:
- Sikorski Z., Sinkiewicz I.: The role of lipids in meat// W Chemical, biological and functional aspects of food lipids ; second edition/ ed. eds. Z. E. Sikorski , A. Kołakowska. Boca Raton: CRC Press, 2010, s.327-340
- Verified by:
- Gdańsk University of Technology
seen 98 times
Recommended for you
Chapter 14. Physical and chemical interaction of componenets in food systems
- Z. Sikorski,
- J. Pokorny,
- S. Damodaran
2008