Hanna Staroszczyk - Publikacje - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Filtry

wszystkich: 59

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Publikacji

Rok 2024
Rok 2023
Rok 2022
Rok 2021
Rok 2020
Rok 2019
Rok 2018
  • Effect of Acetylation and Beta‐Amylase Treatment on Complexation of Debranched Starch with Naringenin
    Publikacja

    - STARCH-STARKE - Rok 2018

    Starch inclusion complexation has been shown to improve solubility of water insoluble molecules. Potato starch and Hylon VII are acetylated at two levels and then debranched alone or combined with β‐amylase hydrolysis, and its complexes with naringenin are prepared in aqueous conditions and characterized in this study. Both soluble and insoluble complexes are formed with the soluble complex present in the supernatant and the insoluble...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

wyświetlono 3569 razy