ISSN:
1947-6337
eISSN:
1947-6345
Dyscypliny:
- inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- inżynieria materiałowa (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
- biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
Punkty Ministerialne: Pomoc
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
Rok 2024 | 40 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
2024 | 40 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
2023 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023 |
2022 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2021 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2020 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2019 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2018 | 20 | A |
2017 | 20 | A |
2016 | 15 | A |
2015 | 20 | A |
2014 | 15 | A |
2013 | 15 | A |
2012 | 15 | A |
2011 | 15 | A |
Model czasopisma:
Open Access
Punkty CiteScore:
Rok | Punkty |
---|---|
Rok 2023 | 4.4 |
Rok | Punkty |
---|---|
2023 | 4.4 |
2022 | 4.7 |
2021 | 4.5 |
2020 | 3.3 |
2019 | 2.8 |
2018 | 2.5 |
2017 | 2.2 |
2016 | 1.9 |
2015 | 1.4 |
2014 | 1.2 |
2013 | 0.9 |
2012 | 0.9 |
2011 | 0.9 |
Impact Factor:
Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma
Sherpa Romeo:
Prace opublikowane w tym czasopiśmie
Filtry
wszystkich: 5
Katalog Czasopism
Rok 2020
Rok 2019
Rok 2017
-
Characteristic of antioxidant activity of dry-cured pork loins inoculated with probiotic strains of LAB
Publikacja -
Effect of probiotic bacteria on antiradical activity of peptides isolated from dry-cured loins
Publikacja
Rok 2014
-
Effect of long-term cold storage on physicochemical attributes and bioactive components of kiwi fruit cultivars
PublikacjaVarious kiwi fruit cultivars, bred in Korea, were kept in cold storage for 8–24 weeks for possible increase of their quality. Firmness significantly decreased at initial time in all cultivars.The rate of softeningwas the slowest in “Hayward”, followed by “Hort16A”, “Haenam”, “Daheung”, “Bidan”, “Hwamei”, and “SKK 12”. Sensory value increased with decreasing of firmness. Soluble solids content increased with storage time while acidity gradually...
wyświetlono 750 razy