ISSN:
0092-0606
eISSN:
1573-0689
Dyscypliny:
- inżynieria biomedyczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki medyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- nauki fizyczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
Punkty Ministerialne: Pomoc
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
Rok 2024 | 40 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
2024 | 40 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
2023 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023 |
2022 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2021 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2020 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2019 | 40 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2018 | 15 | A |
2017 | 15 | A |
2016 | 15 | A |
2015 | 15 | A |
2014 | 15 | A |
2013 | 15 | A |
2012 | 15 | A |
2011 | 15 | A |
2010 | 13 | A |
Model czasopisma:
Hybrydowe
Punkty CiteScore:
Rok | Punkty |
---|---|
Rok 2023 | 3 |
Rok | Punkty |
---|---|
2023 | 3 |
2022 | 2.7 |
2021 | 2.5 |
2020 | 2.1 |
2019 | 2 |
2018 | 1.8 |
2017 | 1.8 |
2016 | 2.7 |
2015 | 2.8 |
2014 | 2.5 |
2013 | 2 |
2012 | 2.5 |
2011 | 2.8 |
Impact Factor:
Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma
Sherpa Romeo:
Prace opublikowane w tym czasopiśmie
Filtry
wszystkich: 2
Katalog Czasopism
Rok 2019
-
Monitoring of lysozyme thermal denaturation by volumetric measurements and nanoDSF technique in the presence of N-butylurea
PublikacjaThe results of thermal studies of denaturation of hen egg white lysozyme (HEWL) in water and an aqueous solution of N-butylurea (BU) are presented. High-precision densimetric measurements were used to characterize and analyze the changes of the specific volume, v, during temperature elevation. The temperature of the midpoint of protein denaturation was also determined by nanoDSF technique (differential scanning fluorimetry). The...
Rok 2012
wyświetlono 669 razy