ISSN:
0309-1740
eISSN:
1873-4138
Dyscypliny:
- biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
- zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
Punkty Ministerialne: Pomoc
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
Rok 2024 | 140 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
2024 | 140 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
2023 | 140 | Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023 |
2022 | 140 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2021 | 140 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2020 | 140 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2019 | 140 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2018 | 40 | A |
2017 | 40 | A |
2016 | 35 | A |
2015 | 35 | A |
2014 | 35 | A |
2013 | 40 | A |
2012 | 40 | A |
2011 | 40 | A |
2010 | 32 | A |
Model czasopisma:
Hybrydowe
Punkty CiteScore:
Rok | Punkty |
---|---|
Rok 2022 | 12.6 |
Rok | Punkty |
---|---|
2022 | 12.6 |
2021 | 10.4 |
2020 | 7.9 |
2019 | 6.7 |
2018 | 5.4 |
2017 | 6.5 |
2016 | 5.8 |
2015 | 5.4 |
2014 | 4.4 |
2013 | 4.9 |
2012 | 4.4 |
2011 | 4.6 |
Impact Factor:
Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma
Sherpa Romeo:
Prace opublikowane w tym czasopiśmie
Filtry
wszystkich: 4
Katalog Czasopism
-
Electronic noses: Powerful tools in meat quality assessment
PublikacjaMain factors that are considered by consumers when choosing meat products are colour and aroma, of which the latter is a more reliable indicator of quality. However, a simple sensory evaluation of hedonistic qualities is often not sufficient to determine whether protein is past its shelf life, and consumption of spoiled meat can lead to serious health hazards. Some volatile compounds can be used as spoilage indicators, and so a...
-
Biogenic amines content during extended ageing of dry-cured pork loins inoculated with probiotics
Publikacja -
Effect of protein-xanthophylls (PX) concentrate of alfalfa supplementation on physico-chemical properties of turkey breast and thigh muscles during ageing
Publikacja -
Post mortem changes in M. iliotibialis lateralis muscle protein profile of emu (Dromaius novaehollandiae)
Publikacja
wyświetlono 868 razy